Compania de asigurari Uniqa a inregistrat un profit net de 9,23 milioane lei (2,18 milioane euro) in primele noua luni, comparativ cu pierderea de 18,74 milioane lei din acelasi interval al anului trecut, in timp ce afacerile companiei au stagnat.
In intervalul ianuarie-septembrie, compania a inregistrat prime brute subscrise de 367,9 milioane lei (87 milioane euro), in stagnare fata de cele obtinute in acelasi interval al anului trecut, iar numarul contractelor de asigurare incheiate a fost de 447.236, se mentioneaza in comunicatul.

Segmentul asigurarilor Casco reprezinta circa 55% din totalul portofoliului, cu afaceri de 201,21 milioane lei in primele noua luni.

Daunele platite aferente primelor noua luni s-au ridicat la 300,62 milioane lei, inregistrand o crestere de 4,9% fata de cele acordate in primele trei trimestre ale anului trecut.

Uniqa Asigurari, subsidiara a grupului austriac Uniqa, si-a sporit de 3,6 ori profitul net in primul semestru al acestui an, pana la 5,05 milioane lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Serviciul de inchirieri masini Perpetoo este disponibil in 4 orase