GE Money reduce la 2 zile perioada de raspuns la cererile de credite

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a concernului General Electric in Romania, a redus din noiembrie la doua zile timpul de analiza a dosarelor de credit ipotecar.


Spre exemplu, pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca, clientul primeste un raspuns la cererea sa de creditare in maximum 2 zile lucratoare de la depunerea tuturor documentelor, iar analiza dosarului este gratuita. GE Money nu percepe alte comisioane lunare sau anuale la creditele ipotecare.

„Anul acesta ne-am alocat mai mult timp si resurse pentru a ne imbunatati procesele interne. Ne-am concentrat atentia in mod deosebit asupra vitezei de raspuns la cererile de creditare, pentru ca, alaturi de rata si suma maxima ce poate fi imprumutata, timpul de acordare este unul dintre lucrurile cele mai importante pentru clientii creditelor ipotecare”, spune Cristian Dragos, directorul general al companiei care vinde in Romania credite ipotecare sub brandul GE Money.

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare non-bancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit IFN SA (companie specializata in credite ipotecare si imobiliare). De la achizitie, cele trei companii au trecut printr-un proces de integrare si din iunie 2008 comunica sub brandul GE Money, cele trei entitati legale pastrandu-se.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri