GarantiBank, un jucator de mici dimensiuni care incearca sa castige teren pe piata, lanseaza creditul pentru nevoi personale „Summa cum laude”, dedicat cadrelor didactice din orice forma de invatamant.
Noul produs ofera cadrelor didactice conditii speciale precum dobanda redusa cu 1,2% fata de dobanda standard, valabila pe toata durata contractului, reducerea la jumatate a comisionului de acordare si posibilitatea de a opta pentru 4 luni perioada de gratie (iulie, august, septembrie, octombrie) in fiecare dintre primii 4 ani de la contractarea creditului.

„Am dezvoltat acest produs pentru a veni in sprijinul profesorilor care doresc sa obtina un imprumut pentru nevoi personale, tinand cont de specificul activitatii desfasurate de acestia. Astfel, pe perioada vacantei scolare de vara, intre lunile iulie – octombrie, cadrele didactice pot uita de grija platii ratelor la credit. Prin intermediul creditului „Summa cum laude” oferim cadrelor didactice pana la 16 luni perioada de gratie in primii 4 ani de la acordare, pe parcursul carora nu vor plati absolut nimic, nicio dobanda sau comision”, a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking & Bancassurance.

Creditul „Summa cum laude” este un credit pentru nevoi personale fara garantii disponibil in lei, euro, dolari si franci elvetieni. Suma maxima care poate fi acordata este de 30.000 euro sau echivalentul in lei, dolari, franci elvetieni, iar perioada de creditare poate ajunge pana la 10 ani. Dobanda este 8,07% pentru creditele in euro (DAE 14,13% calculata pentru suma de 15.000 de euro si perioada maxima de 10 ani).

Subsidiara din Romania a grupului bancar turc GarantiBank avea un portofoliu de credite in valoare de 450 milioane euro la finalul lunii septembrie, in timp ce numarul de clienti s-a triplat fata de finalul anului trecut, ajungand la 125.000.

De asemenea, numarul total de carduri de debit si credit a ajuns la peste 120.000.

Banca a ajuns la active de 670 milioane euro in octombrie, a anuntat banca, precizand ca si-a depasit obiectivul initial de crestere cu 40% fata de finalul anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri