10 Decembrie 2009

Intesa Sanpaolo Bank va oferi servicii de transfer rapid de bani prin MoneyGram



Intesa Sanpaolo Bank a incheiat un parteneriat cu MoneyGram International ce vizeaza transferuri rapide de bani prin intermediul retelei de circa 100 de unitati a bancii, serviciul MoneyGram fiind disponibil in lei, euro si dolari.
"Noul serviciu garanteaza o metoda sigura si eficienta de a colecta sau transfera fonduri pentru clientii persoane fizice prin intermediul celor 186.000 de locatii MoneyGram din 190 de tari. Transferurile de bani se pot face in lei, euro si dolari americani", anunta banca.

Sumele transferate din Romania vor fi convertite automat de sistem in orice valuta acceptata de tara beneficiarului.

"Romania este o piata importanta pe partea transferurilor de bani si suntem incantati sa oferim clientilor nostri mai multe posibilitati de a alege MoneyGram pentru colectarea si transferul fondurilor prin cele 100 de unitati Intesa Sanpaolo Bank", a declarat directorul regional MoneyGram pentru zona Iberica, Romania si Bulgaria, Pedro Saro Campos.

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo. Activele totale ale Intesa Sanpaolo Bank Romania ajunsesera la circa 3 miliarde lei (700 milioane euro) la sfarsitul lui septembrie 2009, in crestere cu 17% fata de septembrie 2008.



Citeste si