Creditele se acorda exclusiv in lei, suma imprumutata fiind de maximum 15.000 lei pe o perioada de rambursare de pana la patru ani. In plus, clientii pot alege o perioada de gratie de cel mult 12 luni, perioada in care vor rambursa numai valoarea dobanzilor si a comisioanelor.

Acest nou imprumut din oferta CEC Bank se acorda fara avans, fara girant si fara ipoteca iar clientii nu trebuie sa prezinte documente justificative privind utilizarea lui. Asigurarea de viata si cea de somaj sunt oferite de societatea Groupama Asigurari, iar clientii sunt asigurati impotriva riscurilor de deces din accident sau boala, invaliditate totala permanenta din accident sau boala sau somaj involuntar, caz in care societatea de asigurari preia plata ratelor pentru o perioada cumulata de maximum 18 luni pe durata intregului contract de credit.

Dobanda atatasa creditului de la CEC Bank este variabila, de 13,5% pe an, iar banca mai percepe un comision de acordare de 2%, un comision de gestionare egal cu 0,3% pe luna din soldul lunar al creditului, dar nu percepe comision de rambursare anticipata.

Valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE) este de 19,65%, fiind calculata pentru un credit de 15.000 lei, acordat pe o perioada de patru ani cu perioada de gratie de 12 luni.

CEC Bank accepta o gama variata de venituri certe, cu caracter de permanenta pe toata durata de creditare, reprezentate de salarii, pensii, activitati agricole, activitati independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale, dovedite cu fisa fiscala si alte documente legale.

Noul produs va fi distribuit prin toata reteaua CEC Bank, care cuprinde 1.380 unitati teritoriale, cu acoperire la nivel national, toate avand atributii privind colectarea documentatiei specifice de creditare si punerea la dispozitia clientilor a finantarilor dupa aprobare.