Felix Daniliuc este, incepand cu 1 ianuarie 2010, noul director general al Raiffeisen Leasing, dupa ce a preluat in octombrie anul trecut functia de director general-adjunct, inclocuind-o pe Mihaela Mateescu, al carei mandat s-a incheiat la 31 decembrie 2009.

Mihaela Mateescu a preluat in 2006 functia de director general, fiind promovata din pozitia de director de vanzari.

Felix Daniliuc (foto), anterior director general adjunct al companiei, are o experienta de peste 18 ani in domeniul financiar-bancar, in activitati precum trade finance, custodie, cash management, retail banking, coordonare retea sucursale si vanzari directe.

„Am primit cu entuziasm aceasta noua provocare profesionala, intr-un context al pietei destul de dificil. Pentru 2010, ne propunem sa dezvoltam portofoliul de clienti, dar si sa consiliem in mod activ clientii actuali”, a declarat noul director general al Raiffeisen Leasing.

Infiintata in anul 2002, Raiffeisen Leasing IFN SA este membra a Grupului Raiffeisen, fiind detinuta în cote egale de Raiffeisen-Leasing International GmbH Austria si Raiffeisen Bank SA Romania. Incepand cu 2004, Raiffeisen Leasing este membra ALB (Asociatia Societatilor Financiare din Romania).

In 2008 Raiffeisen Leasing inregistrase afaceri de 191 milioane euro, in scadere cu 27% fata de 2007, pe fondul deteriorarii situatiei economice internationale, mai ales in ultimul trimestru din 2008.

Raiffeisen Leasing face parte din grupul bancar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din 2002.

Citeste si Ce urmeaza pentru leasing in 2010, dupa un an dezastruos

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si