Englezul Philip Edward Jones, directorul executiv al Aviva Pensii Romania, va parasi compania la sfarsitul lunii ianuarie a anului in curs, dupa zece luni de mandat.
Despre persoana care il va inlocui nu a putut face comentarii, informatiile urmand sa fie facute publice in momentul in care Aviva Romania va incheia negocierile cu viitorul CEO. “La aceasta data suntem inca in negocieri si nu putem face mai multe comentarii decat dupa ce acestea se finalizeaza, insa este o persoana din afara Aviva Romania”, a declarat, pentru Wall-Street, Philip Jones.

Surse din piata au precizat, pentru Wall-Street, ca inlocuitorul lui Philip Jones va fi tot un expat din cadrul grupului Aviva.

Ziua de 29 ianuarie va fi ultima zi in care englezul va conduce Aviva Pensii Romania, urmand sa se intoarca la Londra. “Nu stiu inca sigur daca voi ramane in cadrul companiei Aviva, in Londra, dar exista si aceasta posibilitate”, a comentat Jones.

El a preluat conducerea Aviva Pensii in luna martie a anului trecut, cand l-a inlocuit pe Eugen Voicu.

Englezul are o experienta indelungata in domeniul financiar, iar primul contact cu piata locala de pensii private a fost la sosirea sa in Romania in luna august a anului 2007.

“Conducerea companiei de pensii private din Romania a fost o experienta foarte interesanta si provocatoare ca orice piata noua, dar si din punctul de vedere al reglementarilor, care constituie un mediu foarte dinamic”, a mai spus Jones.

Aviva Pensii Romania este activ atat pe pilonul II al pensiilor private obligatorii, unde ocupa locul 5 cu 335.593 participanti si active in valoare totala de 158,3 milioane de lei, cat si pe pilonul III al pensiilor private facultative, unde ocupa locul 6 cu 9.542 participanti si active nete de 12,4 milioane de lei.

Citeste aici cum vede Philip Jones sistemul romanesc de pensii private.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri