Euroins Romania, companie de asigurari membra a grupului bulgar Eurohold, lanseaza pe piata locala un nou produs de asigurare care se adreseaza virusului gripal A/H1N1.
Polita denumita “Asigurarea impotriva virusului A/H1N1” se poate contracta pe o perioada de un an, dar nu mai putin de 3 luni fiind valabila pe teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere a valabilitatii, se precizeaza in comunicatul companiei.

In categoria riscurilor asigurate intra convalescenta, spitalizarea si decesul provocat de virusul gripei porcine.

Acest tip de asigurare este un supliment la asigurarile de accidente pentru persoane. In cazul asigurarii de accidente prima depinde de ce si cat vrea fiecare client sa acopere prin polita.

„Practic, conditia este contractarea asigurarii de accident”, a declarat Cristi Dascalescu, marketing manager in cadrul Euroins, adaugand ca pe parcusul anului si alte produse din portofoliul companiei vor fi reinnoite.

Pentru supliment, respectiv asigurarea imporiva virusului gripei procine asiguratul va plati 30-35 euro pe an, fiind acordata o despagubire de 5.000 de euro in cazul in care bolnavul asigurat decedeaza din cauza virusului A/H1N1.

In cazul spitalizarii sunt platiti 20 de euro pe zi, dar nu mai mult de 45 de zile. Nu in ultimul rand, asigurarea acopera suma de 15 euro pentru fiecare zi de convalescenta, insa conditia este ca aceasta sa fie ulterioara spitalizarii.

„Conform statisticilor, cresterea ingrijorator de mare a numarului de persoane suspecte de infectare/imbolnavire cu acest virus si a graficelor reprezentand evolutia cazurilor pe intervale specifice, am venit in sprijinul populatiei cu acest tip de asigurare. Colaborarea cu specialisti in domeniul sanatatii, cooperarea si schimbul de experienta, au condus la aceasta lansare, a unui produs menit sa vina in sprijinul populatiei, impotriva acestei pandemii”, se mentioneaza in acelasi comunicat.

Compania se declara increzatoare in faptul ca romanii vor constientiza importanta achizitionarii unei polite impotriva infectarii cu virusul gripei A/H1N1. „Aceasta asigurare este, inainte de toate, un real sprijin in cazul infectarii sau imbolnavirii de gripa porcina”, se conchide in comunicat.
Citeste si Gripa porcina a crescut de 20 de ori vanzarile de masti in farmaciile Help Net

Vanzari duble de la o zi la alta: Farmaciile vand masti si antivirale pe banda rulanta

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri