Aceasta solutie a Bancii Transilvania poate aduce clientilor 3 luni de gratie - in decursul primului semestru din 2010 - prin amanarea integrala sau partiala a ratelor si dobanzilor la credite. Pot beneficia de acest produs clientii Bancii Transilvania, persoane juridice, care au credite majoritar contractate in BT, in valoare totala de maxim 1 milion de lei.

“Ca banca a oamenilor intreprinzatori, lansarea unei solutii noi pentru companii a fost o prioritate, in acest an. Avem o intreaga Platorma Anti-Criza, cu solutii pentru diferite segmente de business. Inovam cu responsabilitate tocmai pentru a avea o oferta dedicata si servicii adecvate de consultanta pentru cei peste 150.000 de clienti companii care lucreaza cu noi”, a declarat Robert C. Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania.

De asemenea, o cerinta a bancii pentru a acorda aceasta facilitate este si ca respectivii clienti sa aiba achitate toate datoriile restante si sa aiba serviciul datoriei zero fata de BT, in momentul in care apeleaza la facilitatea “Iesirea din iarna”. Firmele eligibile sunt cele care, la creditele contractate de la alte banci, figureaza in ultimul CRB cu serviciul datoriei A, B sau C.