BRD a dat un credit de 10 mil. lei companiei Electrica

Filiala de furnizare a energiei electrice Electrica Furnizare Muntenia Nord a luat un credit de 10 milioane lei de la BRD - Groupe Société Générale, pentru plati curente, avand in vedere ca filiala nu are cash-flow, a declarat directorul general al Electrica SA, Ioan Folescu.
Contractul a fost incheiat in urma unei negocieri, pentru care Electrica Furnizare Muntenia Nord primise patru oferte de participare.

De asemenea, dobanda si comisioanele bancare pe care furnizorul de electricitate le va plati bancii se ridica la 1.063.399 lei, potrivit NewsIn.

Altfel, furnizorul si distribuitorul de energie electrica Electrica SA si-a propus pentru 2010 investitii de circa 100 milioane euro, in reteaua electrica a celor trei filiale, Electrica Muntenia Nord, Electrica Transilvania Sud si Electrica Transilvania Nord, precum si in productia de electricitate din surse eoliene.

Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, Electrica deserveste aproximativ 5 milioane clienti. Actionarul majoritar al Electrica SA este Ministerul Economiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri