Shah Rouf lasa sefia Aviva Romania pentru un job in Sri Lanka

Dupa trei ani de activitate ca director general al Aviva Romania, Shah Rouf va parasi compania la mijlocul lunii februarie 2010 pentru un alt job in cadrul grupului Aviva - pozitia de director general al Aviva Eagle din Sri Lanka.
„Desi foarte nerabdator sa merg mai departe, spre o noua oportunitate, sunt trist ca trebuie sa ma despart de partenerii mei de business, colegii si prietenii mei din Romania. Adevarul este ca mi-e foarte greu sa ma despart de ei”, a declarat Shah Rouf.

„Cei trei ani petrecuti aici constituie o adevarata experienta pentru mine din care am invatat multe si sunt incantat sa pot spune ca am avut si eu un rol in schimbarea majora survenita la nivelul industriei de pensii si asigurari de viata”, a continuat Shah Rouf.

Aviva Europa este in cautarea unui nou director general pentru Aviva Romania, iar in acest rastimp Janos Bartok, ca membru al consiliului de administratie atat al companiei de asigurari de viata, cat si al celei pensii si manager regional, va asigura interimatul.

Shah a incheiat: „In ciuda conditiilor economice nefavorabile, nu exista nici o indoiala ca Romania este unul dintre motoarele de dezvoltare viitoare ale Europei. In acest context, Aviva Europa va continua sa investeasca in cresterea operatiunilor Aviva din Romania.

Saptamana trecuta, Wall-Street scria ca englezul Philip Edward Jones, directorul executiv al Aviva Pensii Romania, va parasi compania la sfarsitul lunii ianuarie a anului in curs, dupa zece luni de mandat.

Cititi concluziile unui interviu acordat Wall-Street de catre Shah Rouf: Shah Rouf, Aviva: Piata unit-linked mai are nevoie de 6-7 ani pentru a se maturiza

Shah Rouf ocupa din 2006 pozitia de CEO al Aviva Asigurari de Viata. Lucreaza in asigurari din 1993, cand a intrat in echipa Commercial Union (numele sub care opera Aviva in acel moment pe piata) in Marea Britanie, pe pozitia de Graduate Management Trainee in asigurari generale.

Shah Rouf: Voiam sa fiu conducator de tren. Voiam sa conduc o locomotiva cu abur


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri