Incepand cu luna ianuarie 2010, Cristian Dragos este noul CEO al GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric.
El il va inlocui pe Ron Malak, care a acceptat un nou rol in cadrul GE Capital Global Banking, in afara Romaniei.

Cristian Dragos (foto) are 11 ani de experienta in servicii financiare. S-a alaturat echipei GE Money Romania in 2006 si a coordonat, din perspectiva de marketing si vanzari integrarea celor trei companii de servicii financiare (credite ipotecare, leasing si credite de consum).

Pe parcursul ultimilor doi ani, Cristian Dragos a condus Domenia Credit, cea mai mare companie specializata in credite ipotecare de pe piata, care in prezent isi desfasoara activitatea sub brandul GE Money.

Cristian Dragos are mai mult de 5 ani experienta in cadrul GE, pentru care a mai lucrat si in perioada 1999-2000, cand a absolvit programul “Global Leadership Development” desfasurat de GE Gapital. A absolvit un program MBA la Crummer Graduate School of Business, Rollins College (USA), si este licentiat in inginerie aerospatiala. De asemenea, este analist financiar acreditat (Charted Financial Analyst )

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare non-bancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit IFN SA (companie specializata in credite ipotecare si imobiliare).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri