El il va inlocui pe Ron Malak, care a acceptat un nou rol in cadrul GE Capital Global Banking, in afara Romaniei.

Cristian Dragos (foto) are 11 ani de experienta in servicii financiare. S-a alaturat echipei GE Money Romania in 2006 si a coordonat, din perspectiva de marketing si vanzari integrarea celor trei companii de servicii financiare (credite ipotecare, leasing si credite de consum).

Pe parcursul ultimilor doi ani, Cristian Dragos a condus Domenia Credit, cea mai mare companie specializata in credite ipotecare de pe piata, care in prezent isi desfasoara activitatea sub brandul GE Money.

Cristian Dragos are mai mult de 5 ani experienta in cadrul GE, pentru care a mai lucrat si in perioada 1999-2000, cand a absolvit programul “Global Leadership Development” desfasurat de GE Gapital. A absolvit un program MBA la Crummer Graduate School of Business, Rollins College (USA), si este licentiat in inginerie aerospatiala. De asemenea, este analist financiar acreditat (Charted Financial Analyst )

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare non-bancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit IFN SA (companie specializata in credite ipotecare si imobiliare).