Detinatorii de carduri de credit Citi din Romania primesc, incepand de luna trecuta, carduri cu cip si, de asemenea, beneficiaza de o asigurare de calatorie gratuita, precum si de reduceri de pana la 30%, oferite de partenerii Citibank Romania in peste 650 de locatii.
Microcipul este incorporat cardului de credit, oferind o stocare sigura a datelor, precum si o capacitate de procesare imbunatatita. In plus fata de stocarea datelor pe banda magnetica, microcipul protejeaza cardul impotriva falsificarii. Pentru a preveni frauda, este necesara urmarirea a doua aspecte in momentul efectuarii tranzactiei: autenticitatea cardului (asigurata de cip) si confirmarea ca utilizatorul este detinatorul autorizat (asigurat de PIN), potrivit unui comunicat al Citibank Romania.

„Acesta este un nou pas in strategia Citibank de a spori gradul de atractivitate si valoarea produselor sale. Clientii apreciaza intotdeauna siguranta si comoditatea in toate activitatile lor cotidiene, cu precadere in cele care privesc finantele personale. Bazandu-ne pe experienta globala pe care o are Citi, am reusit sa aducem clientilor din Romania acelasi beneficii importante de care se bucura si clientii din celelalte tari. Noua tehnologie de securitate va oferi un motiv in plus pentru a folosi acest card”, a declarat Adrian Vlase, directorul departamentului de carduri din cadrul Citibank Romania.

Mai mult, clientii Citi ce au carduri beneficiaza si de programul Citi Partner, initiat pentru a oferi clientilor mai multe avantaje la efectuarea platilor cu cardul. Astfel, toti detinatorii de carduri de credit Citi beneficiaza de o asigurare de calatorie gratuita, precum si de reduceri de pana la 30%, oferite de partenerii Citibank Romania in peste 650 de locatii ale unor firme din domenii precum retail, restaurante, baruri, cluburi, cafenele, spa-uri, sali de sport, centre medicale, hoteluri si agentii de turism.

„Citibank si partenerii sai din acest program impartasesc valori comune pentru a oferi clientilor cele mai performante si mai atractive produse si servicii, la cel mai bun pret, astfel incat ne exprimam increderea ca noul program de parteneriat va oferi clientilor Citibank un motiv in plus de a prefera plata cu cardul in locul platii cu numerar.” a adaugat Adrian Vlase.

Citi este prezenta in Romania incepand din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri