Banca Comerciala Carpatica va organiza, impreuna cu Inspectoratul de Politie si cu Unitatea de Monitorizare Nova Force, o simulare de jaf armat - "spargerea casieriei unitatii" - la sediul agentiei BCC din Giurgiu.

Simularea de jaf armat va avea loc joi, incepand cu ora 9:00, si va dura aproximativ 10 minute, potrivit unui comunicat de presa transmis de Banca Comerciala Carpatica.

"Pe aceasta cale dorim sa asiguram opinia publica asupra interesului si seriozitatii cu care Banca Comerciala Carpatica trateaza astfel de situatii, cu privire la siguranta clientilor si angajatilor bancii", se arata in comunicatul bancii.

Agentia BCC din Giurgiu isi va relua activitatea normala cu clientii dupa finalizarea acestei simulari.

Banca Comerciala Carpatica are sediul central in Sibiu si are capital majoritar roman. In prezent, Carpatica detine o retea teritoriala de 200 de sucursale, agentii si reprezentante, acoperind toate judetele si Capitala, prin care deserveste peste 400.000 de clienti persoane fizice, IMM si corporatii.

La mijlocul anului trecut a avut loc un jaf armat la o sucursala din Constanta a Bancii Carpatica, in urma careia hotii au furat 69.000 de lei.

BRD si Raiffeisen Bank Romania au fost si ele tinta unor incidente de acest gen in ultima parte a anului trecut, ambele provocand pierderea unor sume de bani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Esecul preluarii Piraeus costa scump Patria Bank. Cota de piata, 0,8%