SIF Transilvania a raportat, pentru 2004, un profit net preliminat de 813,8 miliarde lei, in crestere cu 121% comparativ cu anul 2003, cand acest indicator a atins valoarea de 367,8 miliarde lei, se arata intr-un comunicat al societatii transmis Bursei de Valori.

Profitul brut preliminat s-a situat la 1.025 miliarde lei. Capitalul social al SIF Transilvania este de 546 miliarde de lei, divizat in 546 de milioane actiuni cu valoare nominala de 1.000 lei pe actiune. Valoarea unitara a activului net a ajuns in 2004 la 13.221 lei pe actiune.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a emis, saptamana trecuta, o instructiune privind unele masuri pentru incadrarea societatilor de investitii financiare in prevederile legii privind piata de capital. Astfel, pragul de detinere de 0,1% din actiunile SIF ar putea fi modificat sau eliminat. Titlurile SIF au fost suspendate, tranzactionarea acestora urmand sa fie reluata ieri. In ultima sedinta inainte de suspendare, cotatia titlurilor SIF Transilvania a crescut cu 11%, la 16.200 lei, valoarea transferurilor fiind de 36,1 miliarde lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri