Santierul Naval Constanta a decis conversia in actiuni, la valoarea nominala de 25.000 de lei pe actiune, a creantelor detinute de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului in valoare de 319 miliarde de lei, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori.

In urma acestei hotarari, capitalul social al Santierului Naval se majoreaza cu 12,7 milioane actiuni noi, subscrise si varsate catre AVAS. Capitalul social se cifreaza, astfel, la 1.624 miliarde de lei, impartit in 64,9 milioane actiuni cu valoare nominala de 25.000 de lei pe actiune, subscrise in totalitate.

Totodata, s-a aprobat transferul de proprietate asupra unui numar de 1.402.353 actiuni nominative in valoare totala de circa 35 miliarde de lei, detinute de AVAS la Santierul Naval Constanta, catre Resource International.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri