Banca Italo Romena a lansat un depozit la termen din fonduri noi in lei sau in valuta cu scadente de pana la un an si dobanda fixa pe toata perioada de constituire a plasamentului.

Depozitul poate fi constituit in lei, euro sau dolari pe durate de 1, 3, 6, 9 sau 12 luni. Dobanzile aferente acestui depozit sunt fixe pe toata perioada de constituire indiferent de evolutiile pietei, in cazul depozitelor cu reinnoire automata existand optiunea pentru capitalizarea acestora, explica reprezentantii bancii Italo Romena prin intermediul unui comunicat de presa.

Dobanda platita de Banca Italo Romena este de pana la 9,25% la plasamentele in lei, cel mult 3,25% la cele in euro si 1,75% pentru depozitele in dolari.

“Am creat acest nou produs pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa-si gestioneze in mod eficient economiile, garantandu-le rentabilitate sporita in siguranta maxima. Totodata, le oferim flexiblitate, acestia putand alege varianta care ii avantajeaza cel mai bine in ceea ce priveste durata de constituire a depozitelor. Un beneficiu in plus pentru clienti este si scutirea acestora de la plata comisioanelor de constituire, lichidare si de retragere a fondurilor depozitate in ziua scadentei”, a declarat Antonio Bianchin (foto), directorul general al Bancii Italo Romena.

Aceste depozite sunt garantate de catre Fondul Interbancar de Garantare a Depozitelor din Italia, in limita a 103.291,38 Euro pentru fiecare deponent.

Suma minima pentru constituirea unui depozit in moneda nationala este de 10.000 lei, in timp ce la valuta este de 2.000 euro sau dolari.

Banca Italo Romena a fost infiintata in 1980 ca un joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar si a fost achizitionata in 2000 de grupul Veneto Banca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si