Reducerile de costuri se acorda pentru intreaga gama de credite destinate profesiunilor liberale. Astfel, reducerea se aplica in cazul unui credit negarantat cu plata in rate, destinat finantarii activitatilor curente si a micilor investitii, acordat pe o perioada de maxim 10 ani, in limita a 25.000 de euro, pentru care nu sunt solicitate garantii materiale si pentru care nu este necesara justificarea utilizarii.

De asemenea, noua oferta se aplica si in cazul liniei de credit negarantata - destinata finantarii activitatilor curente si a micilor investitii, acordata pe o perioada de maxim 1 an, in limita a 25.000 de euro, pentru care nu sunt solicitate garantii materiale si pentru care nu este necesara justificarea utilizarii.

GarantiBank vrea in 2010 o crestere a activelor cu 40%, pe fondul unei cresteri similare a soldului creditelor acordate.

De asemenea, GarantiBank vrea sa isi dubleze numarul bancomatelor (ATM) anul acesta, in prezent in numar de 80. In privinta aparatelor pentru plata cu cardul la comercianti, banca are in prezent 4.000 de terminale POS.