GarantiBank taie dobanzile la creditele in euro garantate cu ipoteca

GarantiBank reduce cu pana la 1,80% dobanzile la toate creditele garantate cu ipoteca pentru persoane fizice, acordate in euro.
Astfel, creditul imobiliar disponibil in lei, euro, dolari si franci elvetieni, fara suma maxima, cu perioada de creditare de pana la 30 de ani, are o dobanda de 6% la euro (DAE 7,72% calculata pentru suma de 300.000 de euro si perioada maxima de 30 ani).

De asemenea, creditul pentru nevoi personale cu garantii reale, disponibil in lei, euro, dolari si franci elvetieni, unde suma maxima este de 300.000 euro sau echivalentul in lei, dolari si franci elvetieni, iar perioada de creditare poate ajunge pana la 30 de ani, are o dobanda de 6,18% la euro (DAE 8,57% calculata pentru suma maxima de 300.000 euro si perioada maxima de 30 ani).

In cazul creditului ipotecar pentru constructii disponibil in lei, euro, dolari si franci elvetieni, fara suma maxima cu perioada de creditare de pana la 30 de ani in cazul creditelor pentru constructie si de pana la 20 de ani in cazul creditelor pentru modernizare, are o dobanda este de 7,20% la euro (DAE 7,71% calculata pentru suma de 300.000 euro si perioada maxima de 30 ani).

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam, care este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri