PricewaterhouseCoopers Romania a lansat doua servicii online, Taxonline.ro si ClickTVA, prin care ofera consultanta fiscala prin internet. Compania a mai lansat si doua ghiduri practice, Fiscalitatea in Romania 2010 si Ghidul contribuabilului in gestionarea inspectiei fiscale.
Taxonline.ro ofera clientilor individuali posibilitatea de a accesa in timp real numeroare informatii incluzand semnalari zilnice ale reglementarilor relevante publicate in Monitorul Oficial, rezumate zilnice ale stirilor privitoare la fiscalitate din Romania, Uniunea Europeana si la nivel international, precum si comentarii privitoare la cele mai noi modificari ale sistemului fiscal romanesc.

In plus, clientii vor putea sa participe la dezbateri si sa trimita intrebari pe probleme fiscale si juridice catre PricewaterhouseCoopers.

Tinand cont de complexitatea noilor reguli introduse in codul fidcal la nivel de TVA, Click TVA reprezinta o solutie software simpla, usor de folosit, al carei scop principal este, pe de-o parte, consultarea noilor reguli in mod automat si intr-un timp mult mai scurt, iar pe de alta oferirea unui grad sporit de confort cu privire la corectitudinea solutiei identificate, explica reprezentantii PricewaterhouseCoopers.

„In actualul mediu economic, care continua sa fie dificil pentru mediul de afaceri, companiile ar trebui sa acorde foarte multa atentie modificarilor Codului Fiscal. Acestea trebuie sa gaseasca modalitati de a-si optimiza situatia fiscala si de a-si asigura un cash-flow sanatos. In acest context am decis sa trecem la nivelul urmator in consultanta fiscala si sa fim prima firma specializata din Romania care ofera servicii de consultanta de taxe online, permitand clientilor acces nelimitat 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, la bazele noastre de date, la cele mai bune practici ale noastre in materie de taxe si la consilierea profesionistilor nostri”, a declarat Peter de Ruiter, partener si liderul departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica al PricewaterhouseCoopers Romania.

De asemenea, PricewaterhouseCoopers Romania a lansat si doua noi publicatii: Fiscalitatea in Romania 2010, editie de buzunar, si Ghidul contribuabilului in gestionarea inspectiei fiscale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri