Taxonline.ro ofera clientilor individuali posibilitatea de a accesa in timp real numeroare informatii incluzand semnalari zilnice ale reglementarilor relevante publicate in Monitorul Oficial, rezumate zilnice ale stirilor privitoare la fiscalitate din Romania, Uniunea Europeana si la nivel international, precum si comentarii privitoare la cele mai noi modificari ale sistemului fiscal romanesc.

In plus, clientii vor putea sa participe la dezbateri si sa trimita intrebari pe probleme fiscale si juridice catre PricewaterhouseCoopers.

Tinand cont de complexitatea noilor reguli introduse in codul fidcal la nivel de TVA, Click TVA reprezinta o solutie software simpla, usor de folosit, al carei scop principal este, pe de-o parte, consultarea noilor reguli in mod automat si intr-un timp mult mai scurt, iar pe de alta oferirea unui grad sporit de confort cu privire la corectitudinea solutiei identificate, explica reprezentantii PricewaterhouseCoopers.

„In actualul mediu economic, care continua sa fie dificil pentru mediul de afaceri, companiile ar trebui sa acorde foarte multa atentie modificarilor Codului Fiscal. Acestea trebuie sa gaseasca modalitati de a-si optimiza situatia fiscala si de a-si asigura un cash-flow sanatos. In acest context am decis sa trecem la nivelul urmator in consultanta fiscala si sa fim prima firma specializata din Romania care ofera servicii de consultanta de taxe online, permitand clientilor acces nelimitat 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, la bazele noastre de date, la cele mai bune practici ale noastre in materie de taxe si la consilierea profesionistilor nostri”, a declarat Peter de Ruiter, partener si liderul departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica al PricewaterhouseCoopers Romania.

De asemenea, PricewaterhouseCoopers Romania a lansat si doua noi publicatii: Fiscalitatea in Romania 2010, editie de buzunar, si Ghidul contribuabilului in gestionarea inspectiei fiscale.