Compania de asigurari de generale AIG Romania si-a schimbat denumirea in Chartis Romania, brandul sub care activeaza din luna iulie 2009 AIG Europe, care opereaza in Romania in virtutea dreptului de stabilire.
Astfel, in cursul saptamanii trecute, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat modificarea denumirii companiei, aceasta fiind inregistrata cu noul nume in Registrul asiguratorilor de pe site-ul autoritatii de reglementare, inofrmeaza siste-ul de specialitate 1asig.ro.

Concomitent cu transformarea din subsidiara in sucursala, AIG Romania a intrat intr-un proces de rebranding a carui finalizare este programata pentru inceputul acestui an.

Potrivit declaratiilor directorului general al companiei, Mihnea Tobescu, sediul, structura interna, produsele oferite vor ramane neschimbate, iar la nivel de personal nu se vor opera modificari.

Odata cu aceasta transformare, AIG Romania va iesi din sfera de supraveghere a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si va intra sub incidenta ACAM, autoritatea de supraveghere din Franta, unde Chartis Europe isi are sediul central.

AIG Romania a incheiat primele trei trimestre ale anului trecut cu afaceri de 20 milioane de euro si are o cota de piata de 1,3%, potrivit estimarilor Insurance Profile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri