Raiffeisen Bank Romania asigura pentru CFR Calatori serviciul de acceptare la plata a cardurilor pentru automatele de vanzare a biletelor de tren instalate in Gara de Nord din Bucuresti, a anuntat banca.
Automatele permit emiterea legitimatiilor, rezervarea locurilor si obtinerea de informatii privind mersul trenurilor, iar plata se face prin card, se mentioneaza in comunicat.

Gara de Nord este prima din tara in care vor fi montate automate de vanzare a legitimatiilor de calatorie, cu ecran tactil si cititor de card (POS) incorporat.

Raiffeisen Bank pune la dispozitia CFR Calatori serviciul de acceptare la plata a cardurilor, care asigura tot sistemul de plata, dupa momentul in care clientul alege biletul si pana la transferul sumelor in contul companiei, inclusiv suport pentru reconciliere automata.

Serviciul a fost implementat prin intermediul Raiffeisen Bank, CFR Calatori, Informatica Feroviara, Printec si IIRUC.

In 2009, Raiffeisen Bank si CFR Calatori au lansat si serviciul de incasare pentru plata online a biletelor CFR, prin care clientii pot achizitiona bilete de tren pe pagina de internet a companiei feroviare.

Raiffeisen Bank are o retea de 559 de unitati si peste 1,97 milioane de clienti persoane fizice, aproape 100.000 IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Ce măsuri ia CFR Călători pentru prevenirea coronavirus
Setari Cookie-uri