Omniasig, companie de asigurari generale controlata de Vienna Insurance Group, a castigat licitatia organizata de Administratia Nationala a Penitenciarelor din cadrul Ministerului de Justitie pentru asigurarea raspunderii civile obligatorii auto (RCA) pentru parcul auto al Bazei de Aprovizionare, Gospodarire si Reparatii.
Parcul auto asigurat include 42 autoturisme, 60 autovehicule de transport persoane, 8 autoutilitare si 3 semiremorci, iar prima platita pentru asigurarea acestor autovehicule este de 78.216 de lei.

„Este prima data cand Omniasig asigura acest parc auto, astfel incat putem demonstra inca o data prin obtinerea acestui cont ca suntem o companie de incredere care are capacitatea si puterea de a oferi servicii complete unor institutii importante ale tarii”, se specifica in comunicatul companiei.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance Group, iar in prezent ocupa locul al doilea pe piata asigurarilor generale din Romania, cu o cota de piata de 15,70%.

Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est, listat la Bursa si cu sediul central in Viena. In afara pietei locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activa, prin filiale si grupuri de asigurari, in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. De asemenea, are sucursale si in Italia si Slovenia.

Pe piata din Austria, Vienna Insurance Group (VIG) este reprezentat prin Wiener Stadtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Peste 15.000 de asigurari RCA, incheiate pe firme fictive
Setari Cookie-uri