UniCredit Tiriac Bank lanseaza cardurile de credit cu cip MasterCard Gold Miles & More, care permit stocarea unor informatii suplimentare, astfel incat pot fi dezvoltate noi tipuri de servicii si programe de fidelizare.
Aceste instrumente de plata permit efectuarea tranzactiilor offline, in conditii de siguranta maxima fara a mai fi contactata banca emitenta, datorita configuratiilor de securitate existente in cip.

Posesorii de carduri de credit MasterCard Gold Miles & More cu banda magnetica care doresc inlocuirea acestora cu varianta cu cip, o pot face fara nici un fel de cost suplimentar.

Miles & More este un program de fidelizare din Europa, care se adreseaza persoanelor ce calatoresc frecvent, oferindu-le posibilitatea de a acumula si de a cheltui mile premium.

Cardurile de credit MasterCard Gold Miles & More cu cip ofera avantaje clientilor, care pot acumula mile premium cand calatoresc cu Lufthansa si companiile aeriene partenere Miles & More, cand se cazeaza la hotelurile partenere, la plata facturilor, precum si la achitarea cumparaturilor.

Milele astfel acumulate pot fi folosite pentru a achita calatorii cu avionul sau pentru a obtine diverse discount-uri. Cardurile de credit MasterCard Gold Miles & More cu cip includ si o asigurare internationala de calatorie de la AIG Romania.

In Romania, UniCredit Tiriac Bank a lansat cardul co-branded MasterCard Gold Miles & More, in varianta cu banda magnetica, in mai 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
UniCredit ofera DAE 0% pentru scutere electrice Vespa
Setari Cookie-uri