GarantiBank a redus cu 1,08% dobanzile la toate creditele acordate in lei pentru populatie, incepand cu 1 februarie, reducerea aplicandu-se atat creditelor in sold, cat si celor nou contractate.

Si Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ieri o reducere cu pana la 2,5 puncte procentuale a dobanzilor la creditele in lei, noi acordate, pentru persoane fizice.

"Avand in vedere reducerea de catre Banca Nationala a Romaniei a dobanzii de politica monetara, incepand cu 1 februarie, creditele in lei, in sold sau nou acordate, au dobanzi mai mici cu 1,08%", a declarat directorul general GarantiBank, Murat Atay.

Aceasta este a doua reducere a dobanzilor la credite pe care GarantiBank o aplica in acest an.

In 22 ianuarie, GarantiBank a anuntat reducerea cu pana la 1,80% a dobanzilor in euro pentru toate creditele garantate cu ipoteca pentru populatie.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam, care este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si