GE Money, divizia de servicii financiare de retail a General Electric, a redus din 25 ianuarie marjele de dobanda pentru toate produsele sale de credit ipotecar cu un punct procentual, a anuntat marti compania.
In cazul GE Money, dobanda pentru creditele ipotecare se calculeaza adaugand o marja fixa la indicele Euribor la 6 luni, aceeasi pe toata perioada contractului.

Astfel, pentru un credit de achizitie de locuinta, noile marje incep de la 6,5% si variaza in functie de gradul de acoperire cu garantii, aplicandu-se pentru toate creditele acordate dupa 25 ianuarie. GE Money anunta ca nu percepe comision de analiza a dosarelor de credit ipotecar.

GE Money este brandul sub care functioneaza cea mai mare institutie financiara nebancara specializata in credite ipotecare, cu un portofoliu de 185 milioane dolari la sfarsitul anului trecut.

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare nebancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit SA (specializata in credite ipotecare si imobiliare). De la achizitie, cele trei companii au trecut printr-un proces de integrare si din iunie 2008 folosesc brandul GE Money.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri