Directorul general al Signal Iduna, Sanziana Maioreanu, a demisionat astazi de la conducerea companiei, dupa ce s-a decis limitarea "efortului financiar din partea companiei si asteptarea unui moment favorabil pentru relansare".
"Compania va continua sa existe, dar nu vor mai fi facute eforturi financiare sustinute, precum cele din ultimii doi ani", a declarat Sanziana Maioreanu (foto) , potrivit NewsIn.

Ea a mentionat ca in ultimii doi ani a sustinut, printre altele, mai multe campanii de promovare a asigurarilor private de sanatate.

Maioreanu a adaugat ca piata asigurarilor private de sanatate a involuat, mai ales ca urmare a crizei financiare. "Doresc sa continui sa sustin piata de asigurari private de sanatate, insa deocamdata o voi face in nume propriu", a mai spus Maioreanu.

Signal Iduna Asigurari de Viata anuntase la sfarsitul lui 2008 ca isi incepe activitatea pe piata romaneasca dupa o investitie initiala de 7 milioane euro, cat reprezinta capitalul social al companiei, si urma ca pana in 2010 sa ajunga la un capital social de 20 milioane euro.

In 2006, asiguratorul german infiintase in Romania compania Signal Iduna Services SRL, care s-a ocupat de intocmirea studiilor de piata si a planurilor de afaceri, precum si a documentelor necesare pentru a obtine autorizatia de functionare de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri