Groupama Asigurari a numit-o responsabil de comunicare pe Georgiana Miron, pozitie nou creata in interiorul companiei, incepand cu data de 1 ianuarie 2010.
Georgiana Miron va coordona comunicarea externa si interna a companiei, subordonandu-i-se direct lui Denis Rousset, director general al Groupama Asigurari. Atributiile sale includ relatiile cu mass-media, comunicarea interna si externa, activitati de CSR, precum si evenimente corporate si sponsorizari, se specifica in comunicatul companiei.

Ea are o experienta profesionala de 7 ani in domeniul comunicarii. Anterior, a detinut succesiv functiile de atasat de presa si manager de comunicare la Institutul francez din Bucuresti, unde a fost responsabila de politica de comunicare organizationala si specifica, a coordonat proiecte si a produs evenimente.

Miron este absolventa a Facultatii de Sociologie, specializarea comunicare, din cadrul Universitatii Bucuresti, si detine un Master in Comunicare si Mass Media. De asemenea, a urmat cursuri de specializare in comunicare si managementul proiectelor, atat in tara, cat si in strainatate.

Groupama Asigurari este o companie nascuta din fuziunea Asiban si BT Asigurari Transilvania si a integrarii structurii de vanzari a OTP Garancia avand peste 300 de agentii si puncte de lucru. Compania este prezenta atat in sectorul asigurarilor generale cat si in cel al asigurarilor de viata oferind o gama competitiva de produse de asigurari de viata, bunuri, raspundere civila, auto si agricole, create special pentru a corespunde tuturor cerintelor si destinate atat persoanelor fizice, cat si clientilor corporate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri