Signal Iduna isi alege noul sef la finele saptamanii: Pastram planurile de dezvoltare

Consiliul de Supraveghere al companiei de asigurari Signal Iduna se va reuni la sfarsitul acestei saptamani in Germania pentru a alege noul director executiv al diviziei din Romania, dupa demisia, de la inceputul acestei saptamani, a fostului CEO, Sinziana Maioreanu.
“Pentru moment, putem declara ca obiectivul nostru este sa asiguram continuitatea business-ului. In ultimii doi ani compania noastra a investit masiv in oamenii sai si suntem mandri sa spunem ca in momentul de fata avem o echipa de angajati specializati si experimentati cu un potential de dezvoltare foarte bun”, anunta compania.

Totodata, grupul Signal Iduna ramane in continuare concentrat asupra planurilor de investitii in Romania si va continua sa promoveze conceptul asigurarilor private pe piata locala.

Signal Iduna Romania este o companie specializata in asigurari de sanatate.

Luand in considerare recentele comunicari ale companiei in ceea ce priveste schimbarile la nivel de conducere, nemtii confirma ca obiectivele de business au ramas aceleasi.

“Dorim sa oferim romanilor solutii complete de asigurare (asigurari de sanatate, asigurari de viata si asigurari de accidente). Vor avea loc schimbari in strategia operationala a companiei, ne vom imbunatati procesele si procedurile si ne vom evalua cu atentie investitiile. Grupul Signal Iduna este prezent pe pietele din Europa Centrala si de Est de aproape 18 ani iar actionarii nostri s-au angajat sa investeaca pe termen lung in aceasta regiune”, au declarat oficialii grupului, adaugand ca acesta va folosi toate cunostintele, experienta de peste 100 de ani in asigurari private de sanatate si vom continua eforturile de a introduce sistemul de asigurari private de sanatate in Romania, aspect esential in dezvoltarea viitoare a tarii noastre.

Astfel, actionariatul german este in continuare angajat in planurile de investitii in divizia din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Undă verde pentru înființarea unui comparator RCA la nivel de piață
Setari Cookie-uri