Aviva Asigurari de Viata Romania a inregistrat in primele noua luni ale anului 2005 o crestere de 69% a primelor brute subscrise.
In prezent ele ating cifra de 38.774.369 RON.

Valoarea totala a activelor a crescut si ea semnificativ. La 30 septembrie 2005 a atins suma de 98.868.204 RON, reprezentand o crestere de 101% fata de aceeasi perioada a anului trecut cand valoarea acestora se ridica la 49.005.265 RON. In privinta performantelor programelor de investitii Aviva, se remarca evolutia programului in lei Practic Plus. Acesta a avut o crestere de 10,31% in primele 9 luni ale anului, cu 4,51 procente peste rata inflatiei.
La nivel mondial, Grupul Aviva a avut o crestere a vanzarilor de 12%, aceasta insemnand 17,933 milioane de lire sterline. Pe segmentul asigurari de viata si pensii, vanzarile au inregistrat o crestere de 10%, iar profitul din vanzari a crescut cu 13%, adica cu 575 de milioane de lire sterline.

Aviva este lider european pe piata pensiilor si asigurarilor de viata si are o experienta de peste 300 de ani in domeniu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri