Banca a inaugurat zilele trecute o noua sucursala in Bucuresti, in zona 1 Mai - Bd. Ion Mihalache. Unitatea ofera servicii complete destiante astat persoanelor fizice cat si companiilor.

O noua sucursala, situata in zona Dristor – Baba Novac urmeaza a fi deschisa pana la sfarsitul lunii februarie, eveniment care se inscrie in planul bancuu de dublare in 2010 a retelei teritoriale.

La inceputul lunii februarie, Bank of Cyprus Romania a redus rata dobanzilor practicate la depozite in medie cu 0,5 – 1%.


Bank of Cyprus a platit la finele anului trecut 58 milioane euro (circa 250 milioane lei) pentru 9,7% din capitalul Bancii Transilvania (TLV), devenind astfel al doilea actionar ca marime dupa BERD, tranzactia evaluand institutia de credit romaneasca la aproape 600 milioane euro.

Banca cipriota a precizat ca tranzactia nu va avea impact asupra adecvarii capitalului si asupra indicatorilor de stabilitate financiara, explicand totodata ca participatia achizitionata are un scop investitional, in contextul in care achizitia a oferit o oportunitate de a investi intr-o banca importanta de pe piata romaneasca la un pret atractiv.