Asociatia Analistilor Financiari Bancari are un nou consiliu director

Asociatia Analistilor Financiar Bancari din Romania (AAFBR) si-a ales, la inceputul acestei luni, un nou consiliu director, dupa ce mandatele membrilor fondatori ai asociatiei au ajuns la final. Economistul Ionut Dumitru (foto) este noul presedinte al asociatiei.
Noul consiliu director al AAFBR il are ca presedinte pe Ionut Dumitru, economist sef la Raiffeisen Bank Romania, si ca vicepresedinti pe: Lucian Anghel - economist sef la Banca Comerciala Romana, Bogdan Campianu - directorul departamentului de piete de capital din cadrul Raiffeisen Capital&Investment, Nicolae Alexandru Chidesciuc - economist sef la ING Bank Romania si Rozalia Pal - economist sef la UniCredit Tiriac Bank Romania.

Aceste mandate au fost stabilite, prin vot, in cadrul adunarii generale din data de 4 februarie 2010 si sunt pe o perioada de 2 ani.

Membrii fondatori ai AAFBR sunt Lucian Anghel, Radu Craciun, Ionut Dumitru si Florian Libocor.

AAFBR este o asociatie infiintata in luna ianuarie 2008 formata din peste 50 de analisti din sectorul bancar, fonduri de pensii, societati de administrare a investitiilor, societati de asigrari si din piata de capital.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Odiseea dezvoltarii pietei de capital de catre Guvern: cine isi asuma?
Setari Cookie-uri