Ilinca von Derenthall, cu experienta in Big Four, a fost numita in consiliul de conducele al Bank Gutmann Austria, specializata in private banking si wealth management, si va fi responsabila de dezvoltarea afacerilor bancii in Romania.
De asemenea, Ilinca von Derenthall (foto) va ocupa, alaturi de Sepp Maier, functia de conducere a diviziei internationale de private banking a Bank Gutmann Austria.

Ilinca von Derenthall are 41 de ani, s-a nascut in Romania si este analist financiar certificat. Ea s-a alaturat grupului Gutmann in 2009.

Pe langa gestionarea operatiunilor de baza din Austria, banca vieneza deruleaza operatiuni de private banking in Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Bulgaria, Rusia și Ucraina.

Ilinca von Derenthall si-a inceput cariera la KPMG, unde s-a specializat in auditul de risc al bancilor. Ulterior a condus un departament in cadrul Grupului de Raportari Financiare si de Management al Bancii BHF si a lucrat mai multi ani in domeniul investment banking la Sal. Oppenheim & Cie. Din 2003, von Derenthall a detinut mai multe pozitii de conducere in cadrul companiei Deloitte.

De asemenea, a fost responsabila cu realizarea unor proiecte mari de privatizare in industria energiei, fuziunilor si achizitiilor, si pregatirea unor oferte publice de tip IPO pentru Bursa de Valori Bucuresti.

Inainte de a se alatura grupului Bank Gutmann, von Derenthall a condus compania de investment banking a EFG Eurobank Group din Romania ca director general si a detinut functia de presedinte al Consiliului de Administratie al EFG Eurobank Securities.

Vesti despre deschiderea unui birou al Bank Gutmann in Romania au aparut inca de la finalul anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri