Koen Vanvinckenroye, in prezent director executiv operatiuni si membru al boardului executiv al ING Asigurari de Viata, va prelua de la 1 martie 2010 functia de director general al Centrului Regional de Servicii de la Cluj-Napoca.
Koen Vanvinckenroye (foto) lucreaza in Romania din anul 2006, dupa doua experiente in managementul diviziilor de operatiuni in cadrul ING in Belgia si Grecia, avand expertiza in asigurari si pensii si cunostinte in managementul proiectelor, actuariat, operatiuni si IT.

In Romania, Koen Vanvinckenroye conduce departamentul de operatiuni de 4 ani, contribuind a dezvoltarea acestuia, prin sustinerea implementarii metodologiei Lean Six Sigma, care urmareste imbunatatirea continua a proceselor unei companii si reducerea costurilor operationale.

Centrul de la Cluj-Napoca este parte a unui un proiect regional ING Insurance Central Europe de imbunatatire a serviciilor pentru clienti si crestere a eficientei activitatii de asigurari de viata in zona Europei Centrale si de Est.

Obiectivul Centrulului Regional de Servicii ING consta atat in centralizarea si consolidarea activitatilor pentru clienti intr-un singur loc, cat si derularea activitatilor de servicii ca o afacere de sine statatoare si livrarea acestora la costuri competitive si calitate ridicata.

De asemenea, compania anunta ca face angajari in centrul de la Cluj-Napoca, joburile disponibile fiind mai ales in IT, operatiuni si departamentul financiar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cum s-au schimbat obiceiurile financiare ale oamenilor de la debutul pandemiei
Setari Cookie-uri