Banca Tiriac mareste perioada maxima de creditare pentru Creditul Auto la 6 ani. Creditul Auto oferit de Banca Tiriac pentru achizitionarea unui autoturism nou sau second-hand se acorda atat in lei, cat si in valuta.

Suma maxima de care poate beneficia clientul este de 40.000 USD sau echivalentul in lei sau euro.
Asigurarea Full Casco poate fi inclusa in valoarea creditului, in functie de optiunea sau posibilitatile financiare ale clientului.

"Creditul Auto oferit de Banca Tiriac este definit, ca toate celelalte produse ale noastre, astfel incat clientul sa beneficieze de aprobarea rapida a cererii de credit pentru a-i permite accesul la finantare in 24 de ore.

Prelungirea perioadei maxime de creditare cu un an de la 5 ani la 6 ani sporeste atractivitatea produsului, acesta devenind astfel accesibil si clientilor cu venituri mai mici. Desi produsele noastre de creditare au inregistrat o crestere a vanzarilor, soldul acestora la 30 septembrie 2005 in echivalent euro fiind cu 42% mai mare fata de finele anului anterior, ne propunem in continuare impulsionarea vanzarilor. Astfel ne vom putea mentine in continuare printre liderii pietei de retail", declara Catalin Parvu, vicepresedintele Bancii Tiriac.

Dobanda nominala la Creditul Auto, fie ca este vorba de credite in lei sau euro, este de 9 % pe an pentru clientii bancii care au deschis la Banca Tiriac un Cont Central, cont de salariu, si de 9,5% pentru clientii cu cont curent.

Rata lunara de plata este constanta pe toata perioada de creditare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
30 de ani de la Revolutie, 10 ani irositi pentru ca "Nu vindem tara"
Setari Cookie-uri