Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a grupului Intesa Sanpaolo, scade dobanda creditelor cu ipoteca pentru persoanele fizice, atat in lei cat si in euro.
Banca opereaza modificari in oferta de creditare pentru persoane fizice, atat in sensul diminuarii dobanzii, cat si in privinta relaxarii criteriilor de finantare in euro.

Ajustarea conditiilor de creditare este valabila pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca si pentru creditul ipotecar. Pentru ambele credite, rata dobanzii anuale efective (DAE) s-a diminuat cu aproximativ un punct procentual, noua oferta plasandu-se astfel in topul primelor oferte din piata in acest moment.

„Banca noastra are ca obiectiv o crestere semnificativa si pe piata creditarii. Avem incredere ca economia locala isi va relua trendul ascendent anul acesta, iar creditarea va fi din unul din principalele motoare de crestere”, declara Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

Intesa Sanpaolo Bank practica acum o marja de dobanda la euro de 6,10% pentru creditele ipotecare si de 7,10% pentru cele de nevoi personale cu ipoteca, la care se adauga rata dobanzii interbancare, Euribor la 3 luni.

In acelasi timp, pentru lei, marja de dobanda este de 3,00% pentru creditele ipotecare si de 3,25% pentru cele de nevoi personale cu ipoteca, plus rata dobanzii interbancare Robor la 3 luni.

In plus, conditiile de acordare ale acestor credite au fost relaxate prin ridicarea gradului de finantare pana la 85% din valoarea imobilului si acceptarea veniturilor in lei pentru orice tip de finantare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri