Societatea Clal Romania isi schimba numele in Platinum Asigurari Reasigurari, potrivit site-ului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Schimbarea denumirii din Clal Romania Asigurari Reasigurari in Platinum Asigurari Reasigurari a fost aprobata de CSA la inceputul lunii in curs.

Clal Romania si-a inceput activitatea pe piata de asigurari din Romania in decembrie 2006. In 2008, societatea de asigurari a afisat afaceri de circa 2 milioane de euro si a ajuns la aproximativ 1.500 de clienti.

In luna aprilie a anului trecut, grupul israelian de asigurari Clal vindea subsidiara de pe piata romaneasca unui grup de oameni de afaceri din Romania pentru o jumatate de milion de euro, pierzand circa 3,6 milioane euro din "aventura romaneasca".

Dupa incercarea esuata de a dezvolta vanzari directe de asigurari prin telefon in cursul anului 2007, actionarii au decis la inceputul lui 2008 sa restructureze compania si sa schimbe managementul, odata cu asumarea unor investitii considerabile care sa propulseze compania in primii zece asiguratori din Romania pana in 2012.

Impactul recesiunii globale a determinat, insa, schimbarea completa a planurilor, care a condus in cele din urma la decizia de vanzare a companiei in decursul anului trecut .

De asemenea, inaintea vanzarii compania a oprit activitatea de emitere de polite RCA si Casco.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri