Septimiu Postelnicu s-a intors la UniCredit Tiriac Bank

Septimiu Postelnicu este noul vicepresedinte executiv al diviziei Global Business Services a UniCredit Tiriac Bank si, in acelasi timp, membru al directoratului bancii, dupa ce anul trecut a activat la Milano, la UniCredit Leasing S.p.a.
Septimiu Postelnicu lucreaza in domeniul financiar de peste 13 ani si a ocupat anterior pozitiile de managing director al HVB Leasing Romania (2004-2006) si CEO si coordonator de integrare al UniCredit Leasing–HVB Leasing in cadrul UniCredit Leasing Corporation (2006-2008).

De la inceputul anului 2009, Postelnicu a ocupat pozitia de Head of Global Services al UniCredit Leasing S.p.a., in Milano, coodonand activitatile de organizare, logistica, IT si securitate pentru Italia, Austria, Germania si CEE.

“Zona GBS - Global Business Services - reprezinta un motor al intregii organizatii, asigurand tot ce inseamna infrastructura si resurse in spatele fortei de vanzari. Ne concentram in aceeasi masura pe relatia cu clientii nostri, carora ne propunem sa le oferim un timp optim de reactie si servicii de inalt nivel, prin suportul acordat celorlalte departamente ale bancii. Astfel, urmarim cresterea calitatii prin intregul lant de procese si proceduri, dar si prin inovatie informatica”, a spus Septimiu Postelnicu, Vicepresedinte Executiv pentru divizia Global Business Services.

Divizia Global Business Services inglobeaza activitatile Informatice, de operatiuni, organizare, facility management si de securitate.

Din directoratul UniCredit Tiriac Bank mai fac parte Rasvan Radu, CEO si presedinte executiv si vicepresedintii executivi Melih Mengu, Zoltan Major, Stanislav Georgiev si Daniela Bodarca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri