Banca Italo Romena va emite carduri cu cip

Banca Italo Romena va incepe sa emita carduri de debit si credit cu cip incorporat, cu scopul de furniza servicii si produse mai sigure clientilro. De noua tehnologie chip va beneficia intreg portofoliul de carduri de debit si de credit deþinut de cãtre banca, reprezentand atat cardurile nou emise cat si cele reinnoite.
De asemenea, prin intermediul cardurilor de debit posesorii vor putea accesa disponibilitatile din conturile curente deschise atat in lei, cat si in euro, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.

In vederea limitarii riscurilor de fraudare, Banca Italo Romena a conceput pentru fiecare tip de card in parte, cate trei pachete de limite maxime de tranzactionare zilnice si lunare la bancomate, comercianti si pe internet, clientii avand posibilitatea de a opta pentru oricare dintre aceste pachete.

Banca Italo Romena, infiintata in 1980 ca un joint-venture intre Italia si Romania, a fost preluata de Veneto Banca in 2000 si are sediul central la Treviso. Banca are o sucursala in Romania si o retea ce cuprinde 5 agentii in Bucuresti si 16 situate in cele mai importante orase din tara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri