Bank of Cyprus a anuntat ca profitul net inregistrat din operatiunile din Romania a crescut anul trecut la 8,8 milioane de euro, acesta fiind de 2,6 ori mai mare decat in anul anterior, cand s-a cifrat la 3,3 milioane de euro.

In 2007, Bank of Cyprus inregistrase in Romania o pierdere de 3,6 milioane euro.

Creditele acordate de grupul Bank of Cyprus in Romania pana la finalul anului trecut au sporit cu 17% fata de decembrie 2008, la 678 milioane euro, se mentioneaza in raportul grupului citat de NewsIn.

Depozitele atrase in Romania pana la sfarsitul anului trecut erau de 167 milioane euro, in crestere de aproape doua ori fata de 2008 cand depozitele atrase erau de 85,85 milioane euro.

Grupul Bank of Cyprus a inregistrat un profit dupa impozitare de 313 milioane euro, cu 38% mai mic decat cel de 502 milioane euro din anul anterior. Pentru ultimul trimestru al anului trecut, grupul a raportat un profit de 48 milioane euro, in scadere cu 58% fata de trimestrul al treilea.

Bank of Cyprus este prezenta in Romania prin sucursala sa bancara - Bank of Cyprus Romania -, prin Cyprus Leasing Romania IFN si prin Otherland Properties Dorobanti.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si