Intesa Sanpaolo Bank accepta si cardurile Visa in intreaga sa retea locala de bancomate, iar in perioada urmatoate la lansa si primele carduri sub sigla Visa, destinate persoanelor fizice cat si celor juridice.

De asemenea, banca a operat si o serie de modificari functionale si de design ale cardului de credit MasterCard Gold. Astfel, in urma unui parteneriat cu Generali Group toate cardurile MasterCard Gold de la Intesa Sanpaolo Bank vor include si un pachet de servicii de asigurare a calatoriilor in strainatate si protectia cumparaturilor.

Gama de riscuri asigurate de catre Generali Group pentru utilizatorii cardurilor Gold acopera riscurile de accidente, cheltuieli medicale de urgenta, pierderea bagajelor, intarzierea zborului si pana la raspundere civila fata de terti, deces si invaliditate temporara sau permanenta.

Pentru cardurile de credit, banca ofera clientilor accesul la o linie de credit (de tip revolving), cu limita de pana la 10.000 de lei pentru MasterCard Standard si 30.000 lei pentru Mastercard Gold. Perioada de gratie aferenta cardurilor de credit este de pana la 45 zile pentru orice tip de tranzactie, inclusiv pentru cele in numerar, posesorii avand posibilitatea de a retrage intreaga limita acordata de banca.

Toate cardurile de la Intesa Sanpaolo Bank beneficiaza de cip.

Intesa Sanpaolo Bank detine in Romania o retea de peste 90 unitati teritoriale si se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor si intreprinderilor mici si mijlocii.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Care sunt bancile din Romania ce ofera carduri contactless gratuit