Lichiditatile excedentare in lei ale bancilor au dus la aparitia de noi produse bancare pentru populatie. La mai putin de o luna distanta de Sarbatorile de iarna se pune intrebarea daca oamenii il vor mai astepta pe Mos Craciun pentru a primi cadouri sau si le vor cumpara singuri din banii oferiti de banci.

In perioada 1 noiembrie 2005-31 ianuarie 2006, Banca Comerciala Romana te invita sa mergi la cumparaturi. Ai comision 0 pentru orice tranzactie la comerciantii BCR si in plus vei fi rasplatit cu un bonus de 2%. Bonusul de 2% se acorda: utilizatorilor de carduri BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron (carduri de debit in lei) si BCR MasterCard (card de credit in lei) care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR, ale caror valori cumulate sint mai mari sau egale cu suma de 120 lei pe luna.


Cardul Vivere are 100 de zile perioada de gratie

Tot din luna noiembrie BRD - Groupe Societ Gnrale va comercializa un nou produs destinat persoanelor fizice, denumit cardul de credit Vivere, emis sub sigla MasterCard si denominat in lei. Cardul Vivere le ofera clientilor accesul la o linie de credit cuprinsa intre 800 si 20.000 RON, putind fi utilizat atit in tara, cit si in strainatate. La creditul utilizat pentru plata cumparaturilor efectuate cu cardul VIVERE ai 100 de zile perioada de gratie pentru sumele trase in aceasta perioada si rambursate pina la 28 februarie 2006. Dobinda la linia de credit acordata pe card este insa de 27% pe an.

La Raiffeisen, creditul de consum are dobinda 0

Si Raiffeisen Bank s-a pregatit de Sarbatorile de iarna. Banca ofera creditul de consum Raiffeisen Bank cu dobinda 0% pentru primele trei luni, in perioada 3 noiembrie 2005-31 ianuarie 2006. Dobinzile pe care clientul trebuie sa le plateasca dupa terminarea acestei perioade sint de 21,9% sau 28,9% pe an, in functie de optiunea clientului pentru o dobinda fixa sau variabila.

Banca Tiriac te indeamna sa-ti cumperi masina

Tot din acesta luna, Banca Tiriac mareste perioada de creditare pentru creditul auto la 6 ani. Creditul auto oferit de Banca Tiriac pentru achizitionarea unui autoturism nou sau second-hand se acorda atit in lei, cit si in valuta (EUR, USD), suma maxima de care poate beneficia clientul fiind de 40.000 USD sau echivalent lei/euro. Asigurarea FULL CASCO poate fi inclusa in valoarea creditului, in functie de optiunea sau posibilitatile financiare ale clientului. Dobinda nominala la creditul auto, fie ca este vorba despre credite in lei sau euro, este de 9% pe an, pentru clientii bancii care au deschis la Banca Tiriac un cont de salariu, si de 9,5% pentru clientii cu cont curent. Rata lunara de plata este constanta pe toata perioada de creditare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri