Andrei Gheorghe nu mai are job la Ministerul Finantelor

Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca Andrei Gheorghe, numit la inceputul anului de ministrul Sebastian Vladescu in functia de sef al departamentului de comunicare cu presa, nu mai lucreaza de in cadrul institutiei.
"Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de astazi, 26 februarie 2010, Ministerul Finantelor Publice a incetat relatiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe", arata comunicatul institutiei.

Sebastian Vladescu l-a angajat pe Andrei Gheorghe la inceputul mandatului in functia de sef al departamentului de comunicare cu presa.

In 13 ianuarie, ministrul declara ca "atat Bittman, cat si Andrei Gheorghe sunt oameni de incredere".

La inceputul acestei luni, Andrei Gheorghe a fost implicat intr-un accident de circulatie, cercetat de politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei pentru vatamare corporala si pentru ca a refuzat sa i se recolteze probe biologice.

El a sustinut ca refuzul recoltarii probei de sange a fost un mod de a protesta impotriva sistemului care nu permite o alternativa in astfel de cazuri.

Ce spunea Andrei Gheorghe despre noul job de la Ministerul Finantelor.

Cum comentati aceasta schimbare, la nici doua luni de la numirea lui Andrei Gheorghe in functia de sef al departamentului de comunicare cu presa?


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri