BRD Finance a lansat cu card de credit co-branded, MasterCard Staer, prin care posesorii sai pot achizitiona produse de mobilier din reteaua Staer pe baza unui credit ce are dobanda zero timp de 12 luni.
Astfel, orice client care doreste sa achizitioneze produse din reteaua magazinelor Staer poate beneficia de creditul 0 pe 12 luni. Aceasta promotie este valabila pentru persoanele fizice care sunt acceptate in reteaua de magazine Staer pentru emiterea unui card de credit MasterCard Staer, clientii putand achizitiona pe loc produse de mobilier, valoarea acestora urmand sa fie rambursata in 12 rate lunare fixe, fara niciun cost aferent creditului.

Valoarea minima a imprumutului este de 1.200 de lei, iar clientii pot rambursa contravaloarea acestora pe parcursul unui an, fara nicio cheltuiala aferenta creditului. Banca nu percepe nici comisioane de acordare sau administrare.

Infiintata in 1992, compania Staer International este producator de mobila, avand o unitate de productie in Galati, o retea proprie de 27 de magazine deschise in toata tara, un parc auto de 106 camioane si peste 400 de salariati.

BRD Finance detine cel mai important portofoliu de carduri de credit co-branded MasterCard, numarand 12 carduri emise in parteneriat cu firme de retail renumite pe piata romaneasca, printre care: Carrefour, Real, Renault/Dacia Praktiker, Reader's Digest, Diverta, Boom, Staer, Say.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri