In martie, GarantiBank sarbatoreste luna femeilor prin lansarea unui produs dedicat in exclusivitate acestora - cardul de credit Bonus Card cu oglinda, o noua inovatie pentru piata locala.

Noul produs, emis sub sigla MasterCard, combina functionalitatile unui card de credit, oferind o oglinda drept accesoriu.

„Avand in vedere ca aproape 60% din cei 80.000 utilizatori Bonus Card sunt femei, lansam astazi in Romania Bonus Card cu oglinda, primul card de acest tip de pe piata. […] In Turcia, acest produs a fost lansat in urma cu 3 ani si se bucura de un important succes comercial, atat prin prisma functionalitatii duble - card de credit si oglinda, cat si prin beneficiile oferite”, a declarat Ilgaz Kaya, director carduri, GarantiBank.

In 2009, Bonus Card, cardul de credit oferit de GarantiBank, a depasit 80.000 de utilizatori, un nivel dublu fata de cel inregistrat la sfarsitul anului 2008.

BRD - Groupe Societe Generale, a doua banca din sistem dupa valoarea activelor gestionate, a lansat recent "a la carte", un card bancar 100% personalizabil, etichetat cu chip si emis sub sigla Visa sau MasterCard.