Banca Italo Romena emite doua carduri de debit pentru populatie si firme cu tehnologie cip incorporata, sub marca MasterCard, a anuntat banca.
Ambele carduri de debit sunt multivalutare si sunt atasate simultan la doua conturi curente - unul in lei si altul in euro. Posesorii cardurilor pot retrage numerar de la bancomatele (ATM) din circuitul MasterCard si pot efectua plati la comercianti in tara si strainatate fara sa li se perceapa vreun comision.

Detinatorii pot efectua si plati pe internet daca solicita bancii activarea acestei optiuni.

Cardurile MasterCard Business sunt atasate contului curent al companiei, oferind astfel posibilitatea de a stabili limite maxime de tranzactionare pentru fiecare card in parte, la ATM, la aparatele pentru plata cu cardul la comercianti (POS) si la cumparaturile pe internet.

Banca Italo Romena anuntase la sfarsitul lunii trecute ca a inceput sa emita toate cardurile de debit si de credit cu cip incorporat, masura ce vizeaza atat cardurile nou emise cat si pe cele reinnoite.

Banca Italo Romena, infiintata in 1980 ca un joint-venture intre Italia si Romania, a fost preluata de Veneto Banca in 2000 si are sediul central la Treviso. Banca are in Romania o sucursala cu sediul in Bucuresti, a carei retea cuprinde cinci agentii in Bucuresti si 16 situate in cele mai importante orase din tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Veneto Banca ofera credite beneficiarilor de subventii APIA