GarantiBank a lansat la inceputul acestei luni o oferta prin care reduce dobanda cu 0,5% fata de cea standard pentru orice credit, in orice valuta, acordat persoanelor fizice intre 1 martie si 14 mai, in scopul incurajarii creditarii.
Astfel, clientii pot beneficia de o perioada de gratie flexibila de 3 luni si, in plus, pot opta pentru a lua cele trei luni de gratie odata sau pot alege sa beneficieze de ele separat, oricand in primii trei ani de la acordarea creditului, in functie de nevoile proprii.

"Unul dintre obiectivele noastre principale din acest an ramane acela de a incuraja creditarea persoanelor fizice si juridice", a declarat directorul general al GarantiBank, Murat Atay.

Conditiile ofertei se aplica unei game extinse de credite pentru persoane fizice, respectiv credit pentru nevoi personale fara garantii, credit pentru nevoi personale cu garantii reale, credit auto, credit imobiliar, credit ipotecar.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam, care este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia. In prezent, GarantiBank are o retea de 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti, 100 ATM-uri si peste 5.000 terminale POS.

Murat Atay a explicat, intr-un interviu acordat Wall-Street, cum intentioneaza sa creasca business-ul bancii, desi vremurile se se anunta inca dificile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri