GarantiBank a lansat la inceputul acestei luni o oferta prin care reduce dobanda cu 0,5% fata de cea standard pentru orice credit, in orice valuta, acordat persoanelor fizice intre 1 martie si 14 mai, in scopul incurajarii creditarii.
Astfel, clientii pot beneficia de o perioada de gratie flexibila de 3 luni si, in plus, pot opta pentru a lua cele trei luni de gratie odata sau pot alege sa beneficieze de ele separat, oricand in primii trei ani de la acordarea creditului, in functie de nevoile proprii.

"Unul dintre obiectivele noastre principale din acest an ramane acela de a incuraja creditarea persoanelor fizice si juridice", a declarat directorul general al GarantiBank, Murat Atay.

Conditiile ofertei se aplica unei game extinse de credite pentru persoane fizice, respectiv credit pentru nevoi personale fara garantii, credit pentru nevoi personale cu garantii reale, credit auto, credit imobiliar, credit ipotecar.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam, care este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia. In prezent, GarantiBank are o retea de 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti, 100 ATM-uri si peste 5.000 terminale POS.

Murat Atay a explicat, intr-un interviu acordat Wall-Street, cum intentioneaza sa creasca business-ul bancii, desi vremurile se se anunta inca dificile.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si