Generali Asigurari va miza in urmatoarea perioada (2 martie-30 aprilie 2010) pe vanzarea politelor facultative de asigurare a locuintei oferind clientilor o reducere de pana la 20%, in functie de zona seismica unde se afla imobilul asigurat, potrivit unui anunt al companiei.

“Sa nu uitam ca, in Romania, numai 10% din locuinte sunt asigurate, spre deosebire de Cehia sau Ungaria unde gradul de cuprindere in asigurare este de 60%. In acest context, este important ca oamenii sa inteleaga ca au nevoie de o protectie completa a locuintei, astfel incat sa fie despagubiti pentru orice tip de avarii produse bunului lor asigurat. Polita de asigurare pe care o recomandam este un exemplu de asigurare facultativa de care acestia au nevoie pentru a-si asigura locuinta”, a declarat Stefan Vancek (foto), director comercial Generali Asigurari.

Polita este fara fransiza (suma fixa din valoarea contractului suportata de asigurat in cazul producerii daunei; cu exceptia cutremurului, in zonele de risc) si fara limita maxima de despagubire.

De exemplu, pentru un apartament in Bucuresti (seismicitate mare), cu o suma asigurata de 192.100 lei sau pentru un apartament in Alba Iulia (seismicitate mica), suma asigurata de 215.000 lei

Generali Asigurari este parte a grupului international Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurari din lume. In prezent, reteaua teritoriala a Generali Asigurari este compusa din 91 de agentii si puncte de lucru, iar portofoliul companiei include astazi toate tipurile de asigurari.

La nivel mondial, Generali are 476 companii consolidate, peste 60 de milioane de clienti in intreaga lume si peste 84 000 de angajati.