Compania de tranzactii pe telefonul mobil good.bee, formata printr-un parteneriat intre Fundatia Erste si Erste Group, a simplificat modalitatea de achitare a facturilor de pe telefonul mobil, introducand sabloane de plati.
Serviciul Tranzactii mobile al companiei, disponibil din 29 martie 2009, permitea pana acum plata facturilor prin transfer catre contul bancar.

"Pana acum platile facturilor erau efectuate prin optiunea de transfer catre un cont bancar pe baza codului IBAN. Noua aplicatie simplifica foarte mult operatiunea si reduce timpul de efectuare a platii", se spune in comunicatul firmei.

Serviciul good.bee Tranzactii mobile a fost lansat in parteneriat cu BCR si impreuna cu Visa, Orange si Vodafone, iar prin intermediul sau utilizatorii pot achita facturile Vodafone telefonie mobila, Vodafone Internet, Romtelecom, Distrigaz Sud sau Avon, pot alimenta orice card de credit BCR si pot plati politele ING Asigurari de Viata.

"Cu noua aplicatie de plata a facturilor a serviciului good.bee Tranzactii mobile, facturile pot fi platite din parc, de pe varful muntelui sau cand astepti autobuzul", a declarat Catalin Moise (foto), presedintele consiliului de administratie al good.bee Service Ro.

Serviciul good.bee Tranzactii mobile este operational 24 de ore din 24, oferind utilizatorilor posibilitatea de a efectua operatiuni bancare de pe telefonul mobil fara instalarea unor aplicatii suplimentare si fara a necesita acces la internet.

Good.bee Holding a fost infiintat in iulie 2008, printr-un parteneriat intre Fundatia Erste si Erste Group. La nivel central european, cu focus direct doar pe partea de tranzactii mobile, good.bee Holding a realizat un parteneriat cu Wizzit Ltd, pionier in domeniul sistemelor de tranzactionare mobila. good.bee Service, compania care furnizeaza serviciul good.bee Tranzactii mobile in Romania, a fost infiintata in septembrie 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri