Compania de tranzactii pe telefonul mobil good.bee, formata printr-un parteneriat intre Fundatia Erste si Erste Group, a simplificat modalitatea de achitare a facturilor de pe telefonul mobil, introducand sabloane de plati.

Serviciul Tranzactii mobile al companiei, disponibil din 29 martie 2009, permitea pana acum plata facturilor prin transfer catre contul bancar.

"Pana acum platile facturilor erau efectuate prin optiunea de transfer catre un cont bancar pe baza codului IBAN. Noua aplicatie simplifica foarte mult operatiunea si reduce timpul de efectuare a platii", se spune in comunicatul firmei.

Serviciul good.bee Tranzactii mobile a fost lansat in parteneriat cu BCR si impreuna cu Visa, Orange si Vodafone, iar prin intermediul sau utilizatorii pot achita facturile Vodafone telefonie mobila, Vodafone Internet, Romtelecom, Distrigaz Sud sau Avon, pot alimenta orice card de credit BCR si pot plati politele ING Asigurari de Viata.

"Cu noua aplicatie de plata a facturilor a serviciului good.bee Tranzactii mobile, facturile pot fi platite din parc, de pe varful muntelui sau cand astepti autobuzul", a declarat Catalin Moise (foto), presedintele consiliului de administratie al good.bee Service Ro.

Serviciul good.bee Tranzactii mobile este operational 24 de ore din 24, oferind utilizatorilor posibilitatea de a efectua operatiuni bancare de pe telefonul mobil fara instalarea unor aplicatii suplimentare si fara a necesita acces la internet.

Good.bee Holding a fost infiintat in iulie 2008, printr-un parteneriat intre Fundatia Erste si Erste Group. La nivel central european, cu focus direct doar pe partea de tranzactii mobile, good.bee Holding a realizat un parteneriat cu Wizzit Ltd, pionier in domeniul sistemelor de tranzactionare mobila. good.bee Service, compania care furnizeaza serviciul good.bee Tranzactii mobile in Romania, a fost infiintata in septembrie 2008.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
BCR lanseaza oficial plata cu telefonul mobil