Paul Panciu este noul director al companiei care vinde credite ipotecare in cadrul GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric.
Incepand din februarie 2010, Paul Panciu (foto), 33 de ani, il inlocuieste pe Cristian Dragos, care la inceputul anului a preluat conducerea operatiunilor grupului GE Money.

Panciu a inceput sa lucreze la GE Money in august 2007 ca manager canale alternative, punand bazele retelei de vanzari prin canale alternative. In februarie anul urmator a fost promovat Sales Manager, pozitie din care a coordonat cu succes reteaua de sucursale, echipa de vanzari directe si canalele de vanzari indirecte.

Anterior venirii sale la GE Money, el a lucrat pentru Credit Europe Bank ca pe o pozitie similara (2006 - 2007) si ca Regional Sales Manager (2005-2006).

„Obiectivele noastre imediate sunt de accelerare a vanzarilor de credite ipotecare si cred ca experienta mea anterioara in vanzari va contribui la atingerea acestora. In egala masura importante sunt optimizarea costurilor, pastrarea delincventei in limite controlabile pentru actualul context si mai ales pastrarea aceluiasi spirit energic si optimist al intregii echipe”, a declarat noul director general al companiei de credite ipotecare din cadrul GE Money Romania.

Panciu are un Master in International Business obtinut in Norvegia la Norwegian School of Economics and Business Administration (NHH), o diploma in Business Administration si, de asemenea, este absolvent al SNSPA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri